Условия за ползване на уеб сайта.

Права и задължения на клиента съгласно Закона за електронната търговия:

За клиент се счита всяко лице използващо уеб сайта и което е подало поръчка, с което се съгласява с тези условия. В случай, че не сте съгласни с тези условия за ползване, учтиво молим да напуснете сайта. В противен случай се счита, че сте съгласени с описаните условия.

Клиентът се задължава да не предоставя грешна информация за себе си и да попълва правилно полетата във формата за поръчки.

При случай на фабричен дефект или недоволство от продукта, клиентът има право да се откаже от поръчката в 14-дневен срок след получаването на стоката.  В такъв случай парите ще бъдат върнати на клиента, след като стоката е обратно получена. Клиента се задължава да върне продукта в оригиналната опаковка и добър външен вид  в случай на отказ.

Права и задължения на уеб сайта:

Уеб сайта се задължава да показва цените според Закона за електронната търговията, т.е. всички  посочени цени  са в български лева, с ДДС и без включена цена за доставка. За всички поръчки, цената на доставката е упомената във формата за поръчка или на секция Доставка. Всяко плащане се извършва с наложен платеж.

Уеб сайта се задължава да не предоставя вашата информация на трети лица и да не я използва за други цели, освен за изпълняване на поръчката.

Уеб сайта си запазва правото да променя показаните цени, без предупреждение по всяко време, цените плащани от клиента са цените, които са били актуални в момента на поръчката.

Уеб сайта не носи отговорност  за щети, нанесени от Вас и върху Вас, използвайки нашите продукти. Уеб сайта не носи отговорност за неточна  публикувана информация, поради това че повечето данни са взети от интернет сайтове на производители или разпространители.

Уеб сайта си запазва правото да не изпълни поръчка при несъответстващи условия.

Уеб сайта си запазва правото да Ви изпраща непоискани търговски съобщения (реклами и информация за промоции) и да съхранява кукита ( cookies ) във вашия компютър.

Поръчка:

Всяка извършена на уеб сайта поръчка има силата на договор, между клиента и уеб сайта. Съгласно Закона за електронната търговия – двете страни получават копие/потвърждение от електронната поща. Поръчка може да бъде извършена чрез някой от следните методи:

Добавяне на продукт в количка и поръчка чрез регистрация, бърза поръчка без регистрация или експресна поръчка чрез изпращане на телефонен номер и получаване на обратно обаждане. Метода на поръчка не променя сроковете на изпълнение и доставка. За повече информация относно сроковете на доставка, моля посетете секция доставка.