При нас можете да направите поръчка с експресна доставка някой от най-популярните сексуални стимуланти – Циалис, Левитра, Виагра, Камагра Голд, Черна МравкаКамагра Гел ( Желе )Растителна ( билкова ) виагра и други.

Доставките на всички сексуални стимуланти се извършват в рамките на един-два работни дни след потвърждаване на поръчката чрез куриерска фирма  при пълна дискретност! Всички продукти са опаковани в непрозрачна опаковка и не е упоменато съдържанието.  

Цената за доставка в България е фиксирана и в размер на 5.00 лв. без значение от населеното място и се извършва дискретно с куриерска фирма Лео Експрес до точен адрес или до поискване в техен офис

С нас доставките са надеждни и сигурни! Куриера Ви дава възможност да отворите пратката безплатно . Заплащате чак след като се уверите, че сте получили желания продукт.

Предлагаме доставки до всяка точка на България. За ” Преглед преди да платиш” – безплатно. При доставка до точен адрес, моля проверявайте съдържанието на пратката и целостта на продукта в присъствието на куриера. За фиксиран час на доставка  се заплаща допълнителна куриерска такса приоритет в размер на 2.40 лв.

Моля при регистрация прилагайте точен Ваш адрес и телефон за връзка( изисква се от куриера, за да ви се достави пратката )

За доставки извън България, моля пишете ни към поръчката вашите точни координати за връзка.

Предлагаме доставки до всяка точка на Румъния и Гърция на цена от 15 лв в рамките на два-три  работни дни!

Цена за доставка извън България до останалите страни – в зависимост от самата поръчка.